Warehousing van hoge kwaliteit

Warehousing (geconditioneerd)

Er zijn veel bedrijven die kampen met het probleem van te weinig opslagruimte of een sterk fluctuerende voorraad door een wisselende vraag of onregelmatige aanvoer. Het gevolg is een warehouse wat een groot deel van het jaar leeg staat of het bijhuren van een ruimte op een andere locatie.

Warehousing (geconditioneerd)
IJssel Delta Terminal (IJDT) biedt in samenwerking met Wezenberg Transport echte oplossingen in warehousing van hoge kwaliteit, volledig ingericht op uw wensen. De opslagfaciliteiten zijn uitgerust met klimaatbeheersing om de optimale opslagcondities te creƫren voor uw goederen. Het is mogelijk om al uw stuk- en bulkgoederen geconditioneerd op te slaan.

Warehousing van hoge kwaliteit
In de boxen worden vaak waardevolle goederen vervoerd. Veiligheid is bij IJDT een belangrijk onderwerp. Het terrein wordt op een moderne manier bewaakt met onder andere camerabewaking; 24 uur per dag, 7 dagen per week. Daarnaast is er fysieke bewaking aanwezig. Er rijdt altijd beveiliging rond. Zo zijn uw waardevolle goederen goed bewaakt en hoeft u zich daar geen zorgen over te maken.

IJDT (IJssel Delta Terminal) biedt u warehousing van hoge kwaliteit, volledig ingericht op uw wensen.

Warehousing als onderdeel van totaalconcept

IJDT biedt u graag een totaalconcept aan. Van opslag, overslag, orderbeheer, facturering en beheer van voorraden. IJDT neemt graag deze zorg uit uw handen. Onze medewerkers zijn professioneel, kunnen snel schakelen en ondersteunen u bij het optimaliseren van uw logistieke vraagstuk.

Door onze kennis en ervaring kunnen wij een creatieve oplossing op maat bieden en maken wij gebruik van de mogelijkheden. Wij bieden u graag een oplossing!

Warehouse (geconditioneerd mogelijk)
Warehousing van hoge kwaliteit
Containervervoer over weg en water.
IJssel Delta Terminal (IJDT) biedt u warehousing van hoge kwaliteit, volledig ingericht op uw wensen

Vragen? Bel met IJDT
Tel: +31(0)38 8200365

Oslokade 9
8263 CH Kampen
Nederland

Tel + 31 (0)38 8200365
Mail: info@ijsseldeltaterminal.nl

Mailen kan via het onderstaande formulier

Versturen

+ 31 038 8200365

info@ijsseldeltaterminal.nl