Dry bulk storage

Voor het op- en overslaan van droge bulk herbergt IJDT uitstekende mogelijkheden. Ruime havens met een directe toegang tot de binnenvaart en snelwegen.
Met Graansloot als partner die gespecialiseerd is in op- en overslag van droge bulk. Snelle transportverbindingen met het achterland, snelweg en binnenvaart.

Nieuwe impulsen
Aan het optimaliseren van bereikbaarheid en infrastructuur wordt bovendien continu gewerkt.

Groeimogelijkheden
De opslag van droge bulk vraagt doorgaans veel ruimte. IJDT en Graansloot beschikken over die ruimte. En ook over de capaciteiten om de groei of vestiging van productie- en overslagbedrijven langs korte lijnen te begeleiden. Dat alles maakt Graansloot en IJDT tot een vertrouwde combinatie voor nu en de toekomst.

IJDT & graansloot kampen opslag droge bulk
“Van kolen tot de kleinste korrels: Als het gaat om droge bulk kan IJDT en Graansloot alle commoditeiten prima verwerken”.
Binnenvaart kampen rotterdam

Wekelijks 4 afvaarten op terminals in Rotterdam.

IJDT Kampen is een strategisch gelegen containerterminal voor containeropslag en containeroverslag in midden Nederland. De directe nabijheid van weg en groot vaarwater zorgt voor een efficiënte verbinding met zeehavens en binnenlandse terminals in Nederland, Duitsland, trans-Europa en Rusland.

Meer lezen
IJssel Delta Terminal (IJDT) biedt u warehousing van hoge kwaliteit, volledig ingericht op uw wensen

Warehousing (geconditioneerd)

Veel bedrijven kampen met het probleem van te weinig opslagruimte of een sterk fluctuerende voorraad door een wisselende vraag of onregelmatige aanvoer. Het gevolg is een warehouse dat een groot deel van het jaar leeg staat of er moet gekozen worden voor een ander alternatief zoals ruimte bijhuren op een andere locaties.

Meer lezen

Moderne faciliteiten, plus goede verbindingen over weg en water in Nederland en Europa, maken IJDT tot uw ideale partner

Vragen? Bel met IJDT
Tel: +31(0)38 8200365

Oslokade 9
8263 CH Kampen
Nederland

Tel + 31 (0)38 8200365
Mail: info@ijsseldeltaterminal.nl

Mailen kan via het onderstaande formulier

Versturen

+ 31 038 8200365

info@ijsseldeltaterminal.nl