Security bij ijdt

Beveiliging IJDT

IJDT neemt beveiliging zeer serieus. Het terrein van IJDT is dan ook meer dan goed beveiligd. Een meters hoog stroom veiligheidshekwerk rondom het gehele terrein sluit IJDT hermetisch af van de buitenwereld. Extra beveiliging met camerabewaking met registratie op de hekwerken. De speciale masten, detecteren elke beweging. Ook op de waterkade is er uitgebreid cameratoezicht. De bemande toegangspoort met slagbomen geeft alleen genode gasten toegang.

Extra beveiliging met camerabewaking
Camera’s met 24/7 registratie op de hekwerken en speciale masten, detecteren elke beweging. Ook op de waterkade is er uitgebreid cameratoezicht. De bemande toegangspoort met schuifhekken geeft alleen genode gasten toegang. Dit in combinatie met de continu inzet van een mobiele beveiligingsdienst en een directe alarmopvolging, maken de beveiliging van het terrein zo ‘waterdicht’ mogelijk.

Actieve en preventieve beveiliging
IJssel Delta Terminal zet zich actief en preventief in voor criminaliteitsbestrijding met: Parkmanagement en
24/7 Inzet van de mobiele beveiligingsdienst Securitas
en alarmopvolging via Detec

,,Het is nog net geen militaire basis. IJDT is zeer goed beveiligd”, aldus Henri van de Wetering van Schuurman techniek, een bedrijf dat in de regio bekendheid geniet vanwege haar professionele beveiliging van grotere objecten en terreinen.

Security port of kampen and zwolle
''Wij waken over de goederen van onze klanten”.

Veiligheid van goederen 24/7 gewaarborgd bij IJDT

,,Als enige op de Zuiderzeehaven hebben wij zwaar ingezet beveiliging. Het waarborgen van de containers mag geen open vraag zijn. Wij waken over de goederen van onze klanten,” verduidelijkt IJDT mededirecteur/eigenaar Bert Weever.


Moderne faciliteiten en goede verbindingen over weg en water
naar alle windstreken in Nederland en Europa maken IJDT uw ideale partner

Vragen? Bel met IJDT
Tel: +31(0)38 8200365

Oslokade 9
8263 CH Kampen
Nederland

Tel + 31 (0)38 8200365
Mail: info@ijsseldeltaterminal.nl

Mailen kan via het onderstaande formulier

Versturen

+ 31 038 8200365

info@ijsseldeltaterminal.nl